ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Οι οπαδοί απειλούν τους παίκτες μέσω ανακοίνωσης!

Inter Milan supporters cheer during an Italian major league soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct.31, 2007. Authorities closed Inter's 'Curva Nord' or north bend, at the San Siro stadium for one match after racist banners were displayed against Napoli. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan supporters cheer during an Italian major league soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct.31, 2007. Authorities closed Inter's 'Curva Nord' or north bend, at the San Siro stadium for one match after racist banners were displayed against Napoli. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τους παίκτες να δείξουν τα αρ@@@@@@ τους και τους προειδοποιούν πως στο ματς με την Έμπολι είτε θα υπάρχει γιορτή είτε πόλεμος στις εξέδρες!

Η Ίντερ δίνει το βράδυ της Κυριακής ίσως το σημαντικότερο ματς στη φετινή σεζόν καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος (ισοπαλία ή ήττα) κινδυνεύει να μην προλάβει το τρένο του Champions League, όμως το άσχημο για αυτήν είναι πως θα παίξει με το πιστόλι στον κρόταφο.

Το πιστόλι μάλιστα το βάζουν στον κρόταφο των παικτών όχι οι αντίπαλοι αλλά οι οπαδοί των "νερατζούρι", με το πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι (Curva Nord") να εκδίδει ανακοίνωση και να "ανάβει φωτιές".

Και αυτό γιατί δεν απαιτεί απλά από τους παίκτες να βγάλουν πάθος (χρησιμοποιώντας μία όχι και τόσο κομψή έκφραση) αλλά στέλνει ξεκάθαρο αποτέλεσμα ότι σε περίπτωση που το αποτέλεσμα στο χορτάρι δεν είναι ευνοϊκό, τότε θα υπάρχει πόλεμος!

"Καμία δικαιολογία, καμία συγχώρεση, την Κυριακή έξω τα αρχ@@@@@ σας", αναφέρει (με κεφαλαία γράμματα) η εισαγωγή της ανακοίνωσης των οπαδών της Ίντερ, η οποία συνεχίζει:

"Εμείς θα σας υποστηρίξουμε για 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις σαν να ήμασταν ξανά στην Μαδρίτη (σ.σ. εννοούν τον τελικό του Champions League του 2010 στον οποίο πήρε μέρος η Ίντερ και κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην Μπάγερν) αλλά στο τέλος θα έχουμε είτε γιορτή είτε πόλεμο!!!

Τα αποδυτήρια εκφράστηκαν αποκλείοντας το Νο 9 και η Curva Nord αποφάσισε να στηρίξει αυτή την επιλογή, τώρα όμως τα αποδυτήρια πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους.

Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την Ίντερ όμως αν χάσετε το στόχο, τότε η μάχη δεν θα είναι μόνο για να απομακρύνουμε τον Ικάρντι αλλά για μία ολική αναδόμηση, ζητώντας τον εξοστρακισμό όλων αυτών που ήταν πρωταγωνιστές σε μία αρνητική σεζόν. Αποδείξτε μας ότι κάνατε τη σωστή επιλογή, πάμε Ίντερ!!!"

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Δίνει 30 εκατ. ευρώ και Πέρισιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Λουκάκου
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ