ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κοντά στην ανανέωση συμβολαίου ο Κεν

Juventus' Moise Kean, left, and Ajax's Lisandro Magallan fight for the ball during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Moise Kean, left, and Ajax's Lisandro Magallan fight for the ball during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ανανέωσης συμβολαίου με το 19χρονο ταλέντο της, Μοίζε Κεν, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Η Γιουβέντους εξασφάλισε τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος για όγδοη σερί σεζόν και τώρα μπορεί να συγκεντρωθεί στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Εκτός από τις μεταγραφές τις οποίες φέρεται να έχει ζητήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πλάνο τίθεται και το θέμα της ανανέωσής του συμβολαίου του 19χρονου ταλέντου των "μπιανκονέρι", Μοίζε Κεν. Ο επιθετικός της Γιουβέντους έκανε το "μπαμ" τον τελευταίο μήνα και στις 9 συμμετοχές του στη Serie A έχει πετύχει 6 γκολ.

Ο αντιπρόεδρος των "μπιανκονέρι", Πάβελ Νέντβεντ, και ο αθλητικός διευθυντής, Φάμπιο Παρατίτσι, θέλουν να κλείσουν το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα " Tuttosport". Επομένως, οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Κέν, Μίνο Ραϊόλα, έχουν επιταχυνθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, συζητείται ανανέωση συμβολαίου του 19χρονου Ιταλού μέχρι το 2024, ενώ οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να φτάσουν τα 2.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ζόρζε Μέντες στέλνει τον Γκατούζο στη Νιούκαστλ
Η... καρδούλα του Ρονάλντο στη Χεορχίνα για το πρωτάθλημα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ