ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Μπουφόν!

Επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Μπουφόν!

Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στην Παρί, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι έτοιμος για την απίθανη επιστροφή στη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίστηκε για 17 ολόκληρα χρόνια, από το 2001 μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ποιος να περίμενε μια τέτοια εξέλιξη! Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα την οποία υπηρέτησε για 17 χρόνια, από το 2001 μέχρι το 2018! Σε ηλικία 41 ετών, ο Ιταλός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Γιουβέντους, έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης (25/6) στην Ιταλία, ο Μπουφόν είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε για συμβόλαιο ενός έτους. Θα αποτελέσει το μπακ απ του Πολωνού Στσέζνι, ενώ ο Ματία Περίν αποχωρεί.

Αφού ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-2020, τότε ο Μπουφόν (θα πατήσει τα 42 τον Ιανουάριο του 2020) θα αποτελέσει είτε διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "μπιανκονέρι" είτε μέλος του προπονητικού τιμ του Μαουρίτσιο Σάρι, που πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ο Ιταλός κίπερ συνδέθηκε με αρκετές ομάδες από τότε που έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ άλλων Πόρτο, Λιντς, Ρόμα, Πάρμα, Μπρέσια, Αταλάντα και Τζένοα, ενώ είχε κυκλοφορήσει και φήμη πως του προσφέρεται πόστο στην εθνική Ιταλίας.

Στα 17 χρόνια που έπαιξε στη Μεγάλη Κυρία ο Μπουφόν, κατέγραψε 656 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη σεζόν που ολοκλήρωσε στην Παρί ο σπουδαίος τερματοφύλακας έκανε 25 συμμετοχές.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ