ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τα "μαγικά" του Ντεμπελέ είχαν για highlight το γκολ-ποίημα στο ημίωρο

Barcelona forward Ousmane Dembele celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group B soccer match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona forward Ousmane Dembele celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group B soccer match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Λεγκανες και σφράγισε τη μεστή παρουσία του με γκολ, σε φάση που οι "μπλαουγκράνα" έκρυψαν τη μπάλα (VIDEOS).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον Μέσι στο ματς με την Λεγκανές, έχοντας στο μυαλό του πως την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει ο πρώτος προημιτελικός του Copa del Rey στην έδρα της Σεβίλλης; παρόλα αυτά οι παίκτες της 11άδας τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο με την παρουσία τους στο χορτάρι.

Πρώτος και καλύτερος ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που ήταν μάλιστα τόσο ορεξάτος ώστε να... ζαλίσει τους αντιπάλους του με δύο περίτεχνες ντρίμπλες στα πρώτα λεπτά, γεγονός που έφερε την αποθέωσή του μέσω των social media.

Φυσικά, η καλύτερη στιγμή του ήρθε λίγο αργότερα, όταν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε μία φάση που συμμετείχαν πολλοί παίκτες της "Μπάρτσα" κρύβοντας τη μπάλα από τους αντιπάλους τους.

Σέρτζι Ρομπέρτο, Αλένα, Ντεμπελέ και Τζόρντι Άλμπα συνεργάστηκαν υποδειγματικά για να μεταφερθεί η μπάλα από το δεξί άκρο της άμυνας των γηπεδούχων στη μεγάλη περιοχή της Λεγκανές, με τον Άλμπα να βρίσκει στο ύψος του πέναλτι τον Ντεμπελέ και εκείνον να στέλνει τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι πριν αναπαυτεί στα δίχτυα, λες και είχε... τηλεχειριστήριο στα πόδια του.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ