ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πούλησε τον Γκόμες στην Έβερτον

Everton's Andre Gomes celebrates scoring his side's first goal of the game, during the  English Premier League soccer match between Everton and Wolverhampton Wanderers at Goodison Park, in Liverpool, England, Saturday, Feb. 2, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Andre Gomes celebrates scoring his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between Everton and Wolverhampton Wanderers at Goodison Park, in Liverpool, England, Saturday, Feb. 2, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου μέσου, Αντρέ Γκόμες, από την Μπαρτσελόνα καθώς ενεργοποίησε την ύψους 25.000.000 ευρώ οψιόν αγοράς.

Συνεχίζει να ψωνίζει από την Μπαρτσελόνα η Έβερτον. Η ομάδα από το Λίβερπουλ μετά τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Γέρι Μίνα και τον 25χρονο Γάλλο αριστερό μπακ, Λικά Ντιν, έκανε δικό της και τον Αντρέ Γκόμες.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε τη διοίκηση της ομάδας να καταβάλλει το ποσό των 25.000.000 ευρώ στους μπλαουγκράνα - ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν αγοράς - και να κάνει σε μόνιμη βάση παίκτη της τον Ίβηρα. Τη φανέλα της αγγλικής ομάδας φορούσε την τελευταία σεζόν, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός από τους Καταλανούς.

Τον απέκτησαν από τη Βαλένθια το 2016 αντί 37.000.000 ευρώ, αλλά δεν "έπιασε". Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο, αλλά δεν τον εμπιστεύτηκαν και στη συνέχεια μετακινήθηκε στις αντίστοιχες των Μποαβίστα και Μπενφίκα.

Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των αετών και το 2014 δόθηκε δανεικός στη Βαλένθια, ενώ την επόμενη χρονιά (2015) οι νυχτερίδες τον αγόρασαν από την ομάδα της Λισαβόνας αντί 20.000.000 ευρώ. Την περασμένη σεζόν πέτυχε ένα γκολ σε 27 ματς στην Premier League.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ