ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιμένει για Πογκμπά η Μπαρτσελόνα

Manchester United's Paul Pogba celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της απόκτησης του Πολ Πογκμπά η Μπαρτσελόνα, η οποία... ποντάρει (και) στην επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα "μπλαουγκράνα".

Ο επιμένων νικά, λένε, με την Μπαρτσελόνα να είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχει γυρίζσι την πλάτη του στην Γιουνάιτεντ και ειδικότερα στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Mundo Deportivo", οι Καταλανοί δεν πρόκειται να καταθέσουν τα όπλα, αφού θέλουν να "χτίσουν" το κέντρο τους γύρω από τον διεθνή Γάλλο χαφ, συνεχίζοντας τις επαφές με τον ατζέντη του 25χρονου άσου, Μίνο Ραϊόλα.

Παρά το γεγονός πως το θερινό μεταγραφικό παράθυρο για τις τελευταίες ποδοσφαιρικές πινελιές έκλεισε στο Νησί, οι "μπλαουγκράνα" δεν πτοούνται, αλλά αντίθετα πρόκειται να αυξήσουν το πρέσινγκ, ώστε να κάμψουν τις αντιστάσεις των "κόκκινων διαβόλων" και να πετύχουν το "colpo grosso", τοποθετώντας στον άξονα το γαλλικό "κλειδί" του αγγλικού συλλόγου.

Στα πλην συγκαταλέγεται το ότι ο "Special One" δεν έχει, πλέον, τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το "χταπόδι", αφού η μεταγραφική περίοδος εξέπνευσε χθες (9/8) στην Αγγλία.

Στα συν προσμετράται η επιθυμία του Παγκόσμιου πρωταθλητή με τους "πετεινούς" στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας να αλλάξει ποδοσφαιρικό κεφάλαιο και να μετακομίσει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, συνθέτοντας ονειρικό δίδυμο στα χαφ με τον Αρτούρο Βιδάλ.

Επιπρόσθετα, οι σχέσεις του πρώην άσου της Γιουβέντους με τον Πορτογάλο τεχνικό βρίσκονται σε οριακό σημείο, γεγονός που ίσως αποδειχθεί κομβικό για την έκβαση της υπόθεσης, αναπτερώνοντας τις καταλανικές πιθανότητες για "happy end".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ