ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ζαρόπουλος και Βαλλιάνος στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ζαρόπουλος και Βαλλιάνος στον Απόλλωνα Σμύρνης

Τις πέντε μεταγραφές έφτασε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Βασίλη Βαλλιάνου και Μιχάλη Ζαρόπουλου, οι οποίοι προέρχονται από ΟΦΗ και Ξάνθη, αντίστοιχα. (PHOTOS).

Δύο ακόμη προσθήκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" απέκτησε και επισήμως τον αριστερό μπακ Βασίλη Βαλλιάνο που έπαιζε στον ΟΦΗ και τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Ο 29χρονος Βαλλιάνος έπαιξε σε 26 παιχνίδια με τον ΟΦΗ στη Stoiximan.gr Football League, ενώ 26χρονος Ζαρόπουλος κατέγραψε μία συμμετοχή με την Ξάνθη, στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καλλονή.

Η ανακοίνωση για τον Βαλλιάνο: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνου. Ο γεννημένος στις 11/9/1988, αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Παραλίμνι, ΑΟ Χανιά, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ".

Ζαρόπουλος και Βαλλιάνος στον Απόλλωνα Σμύρνης
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Η ανακοίνωση για τον Ζαρόπουλο: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλου. Γεννημένος στις 12/7/1991, έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη και Καλαμάτα".

Ζαρόπουλος και Βαλλιάνος στον Απόλλωνα Σμύρνης
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Υπενθυμίζεται ότι οι "κυανόλευκοι" έχουν ήδη αποκτήσει τους Κώστα Μενδρινό, Αλέξανδρο Κούρο και Ιβάν Τσόβιτς, ενώ έπεται συνέχεια. Το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο παίκτης που έχει επιλεγεί για την επίθεση είναι ο Νασίρ Μαασί, που έπαιζε στη Νέα Σαλαμίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κούρος στον Απόλλωνα Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης για Νασίρ Μαασί
Αντί για την ΑΕΛ, στον Απόλλωνα ο Τσόβιτς
Από τον Πλατανιά στον Απόλλωνα ο Μενδρινός
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ