ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Χωρίς Ναδάλες - Κοντοέ με Παναθηναϊκό

Χωρίς Ναδάλες - Κοντοέ με Παναθηναϊκό
Στάθης

Ο Απόλλων Σμύρνης, που παραμένει χωρίς νίκη από τις 5 Νοεμβρίου, υποδέχεται το Σάββατο (27/1, 17.15) τον Παναθηναϊκό, χωρίς να υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ναδάλες και Κοντοές.

Ύστερα από τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Απόλλων Σμύρνης θα επιδιώξει να σταματήσει το αρνητικό σερί, υποδεχόμενος το Σάββατο (27/1, 17.15) τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους "πράσινους" σε Κοντοέ και Ναδάλες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής (26/1) τελέστηκε αγιασμός για το νέο έτος. Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό επελέγησαν οι εξής παίκτες:

Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Μπαρτολίνι, Κούρο, Παπάζογλου, Χουάρες, Κονέ, Τσουκαλά, Μενδρινό, Ανιέτε, Ντεβέσα, Σιατραβάνη, Αλίβοντιτς, Αλμπάνης, Καστιγέχος και Ελμπάζ.

Ο Απόλλων ύστερα από 18 παιχνίδια είναι στην 14η θέση και έχει 13 βαθμούς. Βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Παναθηναϊκός είναι 8ος με 22 βαθμούς.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ