ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Χωρίς Κοντοέ και Μπαρτολίνι στον "τελικό" ο Απόλλων Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Αλμπάνης, Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει να δώσει επτά "τελικούς" μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή αλλά σε αυτόν της Δευτέρας θα παραταχθεί με δυο σημαντικές απουσίες.

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών έχει έρθει σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Για να μπορέσει να μείνει στη κατηγορία θα πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν να πάρει όσο περισσότερους πόντους μπορεί από τους επτά "τελικούς" που θα δώσει.

Αρχής γενομένης από τον "τελικό" της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιβεβλημένη ιδίως από τη στιγμή που έτσι θα φτάσει και πάλι την Κέρκυρα που στο δικό της παιχνίδι έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης θα ψάξουν τη πρώτη τους νίκη με τον Γιώργο Παράσχο τον πάγκο μετά από εννιά ματς όπου έχουν πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Το κακό για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν υπολογίζει στους Κοντοέ, Μπαρτολίνι οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (Δευτέρα, 4/5/2018, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Παπάζογλου, Κύργια, Ζησόπουλο, Κούρο, Ναδάλες, Μενδρινό, Τσουκαλά, Σιατραβάνη, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Ανιέτε, Στόουκς, Ντεβέσα, Αλμπάνη, Χουάρεζ και Αλίβοντιτς".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ