ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Χτυπάει" τον διεθνή Ισλανδό Σκούλασον ο Απόλλων

Rubin Kazan's Ivan Marcano, left, and Zulte Waregem's Olafur Skulason go for a header during their Europa League Group D soccer match in Kazan, Russia, Thursday, Oct. 3, 2013. (AP Photo/Nikolai Alexandrov)
Rubin Kazan's Ivan Marcano, left, and Zulte Waregem's Olafur Skulason go for a header during their Europa League Group D soccer match in Kazan, Russia, Thursday, Oct. 3, 2013. (AP Photo/Nikolai Alexandrov) AP PHOTO/NIKOLAI ALEXANDROV

Ο διεθνής Ισλανδός, Όλαφουρ Ίνκι Σκούλασον, εξετάζεται "ζεστά" από τους "κυανόλευκους" για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Απόλλων Σμύρνης εκτός από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την έλευση του Γιώργου Παράσχου έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει την ενίσχυση του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου προκειμένου να μην χάσει καθόλου χρόνο.

Στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο διεθνής Ισλανδός, Όλαφουρ Ίνκι Σκούλασον, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ.

Ο Σκούλασον είναι γεννημένος την 1η Απριλίου 1983 και είναι βασικός με την Εθνική Ισλανδίας ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μέσος (κυρίως) αλλά και ως στόπερ και δεξιός μπακ.

Το συμβόλαιο του στην Τουρκία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 αλλά φέτος έχει μόλις οκτώ συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα, τις τέσσερις ως βασικός, και θέλει να αποχωρήσει προκειμένου να έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στον Απόλλωνα έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται να είναι άμεσες οι εξελίξεις για τον 35χρονο Ισλανδό ο οποίος έχει μια αξιόλογη καριέρα τα προηγούμενα χρόνια.

PHOTO CREDITS: AP Photo/Nikolai Alexandrov

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ