ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βούλιτς: "Χαρούμενος για την εικόνα, όχι για το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό έμεινε ο Ζόραν Βούλιτς, ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα των ερυθρολεύκων.

Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, προσπάθησε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό από το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ζόραν Βούλιτς, ωστόσο, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.

Αρχικά, ο κόουτς του Απόλλων τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος και ταυτόχρονα δυσαρεστημένος. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αν και είμαι χαρούμενος για την εικόνα μας, δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρη η διαφορά των παικτών του Ολυμπιακού με αυτούς του Απόλλωνα. Δεν μπορώ να πω τίποτα στους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο".

Φτάσατε πολύ κοντά στο να μπορέσετε να κάνετε μία μεγάλη έκπληξη. Ήταν μόνο θέμα ποιότητας; Το μειονέκτημα του Απόλλωνα ήταν ότι ο Ολυμπιακός υπερτερούσε μόνο σε ποιότητα;

"Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι υψηλή. Δεν έχω κάτι άλλο να πω".

Σχεδιάζετε την ομάδα σας για το μέλλον χωρίς τον Κονέ; Ακούγονται διάφορα σενάρια.

"Δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να απαντήσω. Αν η διοίκηση πιστεύει κάτι τέτοιο, δεν είναι στο χέρι μου να κάνω κάτι. Δεν το γνωρίζω".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ