ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βούλιτς: "Οι παίκτες μου... σκοτώθηκαν για τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Ζόραν Βούλιτς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην επιθυμία του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και φυσικά τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε η ομάδα του άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας Ζόραν Βούλιτς.

Ο Κροάτης προπονητής στάθηκε και στην επιθυμία του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στα επόμενα ματς ενώ τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του σκοτώθηκαν για να πάρουν τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζόραν Βούλιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Στην ουσία οι παίκτες μου… σκοτώθηκαν για τη νίκη. Υπήρξαν κάποια λάθη αλλά δεν θέλω να τα τονίσω αυτή τη στιγμή».

Για το ότι ο Απόλλων φτιάχνεις φάσεις και παίζει πιο επιθετικά:
«Η ομάδα πριν έπαιζε κοντά στην μεγάλη περιοχή, πολύ αμυντικά. Εγώ θέλω να την κάνω πιο επιθετική και κάπως έτσι άλλαξα την αμυντική τακτική και την έκανα πιο επιθετική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν τρώει εύκολα γκολ και ο Απόλλων του έβαλε τέσσερα:
«Δουλεύουν πολύ σκληρά οι παίκτες μου. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στα λάθη, πρέπει μεν να τα διορθώσουμε και να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα. Ο αντίπαλος γνώριζα ότι είναι πολύ καλός αμυντικά αλλά καταφέραμε να του βάλουμε τέσσερα γκολ. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ