ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Να αντιδράσουμε"

Βοσνιάδης: "Να αντιδράσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως δεν χρειάζεται πανικός τώρα που δεν έρχονται τα αποτελέσματα και ζήτησε αντίδραση από τους παίκτες του

"Κάναμε δύο αλλαγές μαζί με στόχο στόχος να γίνουμε καλύτεροι επιθετικά. Κάναμε και τρίτη αλλαγή με ταυτόχρονη αλλαγή σχηματισμού όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Απλά βελτιώσαμε λίγο την εικόνα. Αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε σε αυτή τη γκίνια. Εκεί που δεν κινδυνεύουμε, βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Θα βρούμε τη λύση όσοι είμαστε στην ομάδα, στα αποδυτήρια. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Απόλλωνα και συνέχισε:

"Πιστεύομε στην ομάδα, θα βρούμε τη δύναμη και τον τρόπο να γυρίσουμε στα αποτελέσματα και να ηρεμήσουν όλοι και να έχουμε συγκομιδή βαθμών. Σε κάθε παιχνίδι σχεδιάζουμε γύρω απ' αυτά που μπορεί να κάνει ο αντίπαλος. Έτσι κάναμε και σήμερα. Μέχρι το 1-0 δεν αφήσαμε το ματς να ανοίξει. Από ένα άχρηστο, χαζό φάουλ δεχθήκαμε το γκολ, σε μια φάση που την έχουμε συζητήσει πολλές φορές μεταξύ μας.

Είναι φυσιολογικό όταν δεν έχεις καλή ψυχολογία λόγω αποτελεσμάτων, να παρουσιάζεσαι για λίγο χαμένος στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας, ήμασταν άτυχοι, κόντραρε κάπου η μπάλα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ρισκάραμε στο δεύτερο μέρος, βελτιωθήκαμε αλλά γενικά θέλουμε πολλή δουλειά και υπομονή και να ψάξουμε το αποτέλεσμα για να γυρίσει η ψυχολογία".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ