ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τυμπανιστές, dj και βεγγαλικά στη Ριζούπολη

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Απόλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης γιορτάζει την Κυριακή (4/6) την κατάκτηση της ανόδου στη Super League και έχει προγραμματίσει τη φιέστα του, στο ματς με τον ΑΟΧ. Διαβάστε τι περιλαμβάνει το... πάρτι στη Ριζούπολη.

Ανακοίνωση με αφορμή τη φιέστα της Κυριακής (04/06) απέναντι στον ΑΟ Χανιά εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναφέρθηκε στις βραβεύσεις που θα γίνουν και στην ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως «γιορτάζει και δεν ξεχνά».

Δεν ξεχνά τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της, τον πρώην προπονητή, Δημήτρη Σπανό, τον Κώστα Αλαμάνο με τον οποίο οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν στα ευρωπαϊκά σαλόνια και τον Σταμάτη Βελλή που τους πήρε από το χείλος του γκρεμού και τους έφτασε στη Super League.

Αναλυτικά: " Ο Απόλλωνας Σμύρνης πανηγυρίζει για την επιστροφή του στη Super League και την Κυριακή (4/6/2017), διοργανώνει το δικό του πάρτι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τα Χανιά θα αρχίσει η φιέστα του Απόλλωνα Σμύρνης. Μια φιέστα, στην οποία η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης γιορτάζει και δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και τιμά τρεις από αυτούς και συγκεκριμένα τους Αντώνη Βυθούλκα, Αντώνη Ασπραδάκη και Βασίλη Καραγκιουλέ.

Τιμά επίσης τον πρώτο τιμονιέρη αυτής της πορείας που κατέληξε στην υλοποίηση του στόχου που εξ αρχής ήταν η άνοδος. Τιμά τον πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό. Όμως δεν ξεχνά και τιμά και τον άνθρωπο που έφτασε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του. Τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Αλαμάνο καθώς επί των ημερών του, η ομάδα μας βρέθηκε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Δεν ξεχνά επίσης ότι κάποτε αυτή η ομάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού και τότε βρέθηκε ένας άνθρωπος, την πήρε στα χέρια του και την έφτασε και πάλι εκεί που ανήκει, στη Super League. Τιμά, τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Σταμάτη Βελλή.

Όλα αυτά σε ένα πάρτι με γενική είσοδο πέντε ευρώ για τους φιλάθλους, υπό του ήχους τυμπανιστών, τις μουσικές επιλογές dj, σόου με βεγγαλικά και πιθανόν, το Κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια των ποδοσφαιριστών μας".

Με νίκη επί του ΑΟ Χανιά ο Απόλλων, στο παιχνίδι για την 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, εξασφαλίζει και το πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική στο πρόγραμμα είναι ο Πανθρακικός. Εκτός για τον Άκη Μάντζιο θα μείνει ο Μιχάλης Κύργιας, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ