Τα βρήκαν στον Απόλλωνα για τη Ριζούπολη

Ριζούπολη

Οι όποιες διαφορές χώριζαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, σχετικά με το γήπεδο της Ριζούπολης, ξεπεράστηκαν στη νέα συγκέντρωση της Τετάρτης (14/06).

Συμφωνία επετεύχθη στον Απόλλωνα. Οι όποιες διαφορές χώριζαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνη σχετικά με το γήπεδο της Ριζούπολης ξεπεράστηκαν στη νέα συγκέντρωση της Τετάρτης (14/06) και εν τέλει οι δικηγόροι των δύο πλευρών κίνησαν τη διαδικασία για να μπουν οι υπογραφές στο συμφωνητικό πενταετούς διάρκειας.

Η οικογένεια Μονεμβασιώτη τόνισε ότι το ποσοστό του 15% επί των ακαθάριστων εσόδων δεν είναι νόμιμο, όμως για να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό πρότεινε να καταβληθεί ως μίσθωμα. Μάλιστα, παρέμβαση έκανε και ο πρώην πρόεδρος, Σταμάτης Βελλής, ο οποίος απευθυνόμενος στα μέλη του Ερασιτέχνη είπε: «Αφήστε τα αυτά και δεχτείτε την πρόταση της ΠΑΕ για να προχωρήσουμε».

Εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι άμεσα θα μπουν μπουλντόζες στο γήπεδο για να ξεκινήσουν εργασίες ανακατασκευής του «Γ. Καμάρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ερασιτέχνης σε ΠΑΕ για τη Ριζούπολη: "Θέλουμε 50.000€ ετησίως"
Συνεχίζεται η κόντρα ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στον Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης: "Δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα"  
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ