ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Συμφωνία Ζησόπουλου με Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ζησόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνει κεντρικό αμυντικό και ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο Γιώργο Ζησόπουλο, που αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Τέλος ο Νασίρ Μαασί.

Μία από τις τρεις θέσεις στις οποίες ψάχνεται ο Απόλλων Σμύρνης είναι αυτή του στόπερ. Αφού εξετάστηκαν διάφορες περιπτώσεις, η λύση στην οποία κατέληξε η ομάδα της Ριζούπολης είναι ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είναι πιθανό να τον αποκτήσει. Εφέτος με την ομάδα του Περιστερίου ο Ζησόπουλος έπαιξε 3 φορές στη Super League και 1 στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Ζησόπουλο.

Πρόκειται για ένα παίκτη υπόδειγμα με εξαιρετική παρουσία για όσο καιρό βρέθηκε στην ομάδα μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Ο Γιώργος Ζησόπουλος με την ολοκλήρωση της συνεργασίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα στον Ατρόμητο για την πολύ ωραία συνεργασία που είχαμε. Την περίοδο που ήμουν στην ομάδα πέρασα δύσκολες οικογενειακές στιγμές και όλοι μου στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους φετινούς στόχους της γιατί έχει παίκτες που αξίζουν το καλύτερο και είναι άριστοι χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους τους ανθρώπους του Ατρομήτου".

Ο Ζησόπουλος (γεννημένος στις 23 Μαΐου 1984) έχει παίξει στο παρελθόν σε Άρη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης. Αν αποκτηθεί, σίγουρα θα δώσει βοήθεια στα μετόπισθεν του Απόλλωνα με την εμπειρία που διαθέτει.

Ο Απόλλων όταν κλείσει την "τρύπα" στο κέντρο της άμυνας, ακολούθως θα "τρέξει" για να αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ και έναν γρήγορο επιθετικό.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΑΣΙ

Όλες κι όλες 11 συμμετοχές έκανε με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νασίρ Μαασί και αποτελεί παρελθόν. Η ΠΑΕ ανέφερε για τον 33χρονο Ολλανδό εξτρέμ: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νασίρ Μαασί. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ