ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στη λίστα του Απόλλωνα Σμύρνης ο Στάθης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Στάθης που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο το με τον Πλατανιά είναι μια από τις λύσεις που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Παράσχος για την ενίσχυση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ υποστήριξε πως η ομάδα του θέλει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές ενδεκάδας.

Προαναγγέλλοντας ουσιαστικά πως θα γίνουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης. Μια από τις λύσεις που εξετάζουν ήδη οι "κυανόλευκοι" είναι ο Γιάννης Στάθης.

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας του Πλατανιά έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ομάδας των Χανίων και ανάμεσα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να μείνει ελεύθερος.

Οπότε θα ήταν μια εφικτή λύση για την ομάδα της Ριζούπολης ενώ ο Στάθης έχει συνεργαστεί πάρα πολύ καλά όλα τα προηγούμενα χρόνια με τον Παράσχο στον Πλατανιά.

Ο Στάθης βέβαια δεν θα βιαστεί να πάρει την τελική επιλογή του καθώς σαν ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχει και κάποιες άλλες προτάσεις στα χέρια του. Οπότε αναμένεται να πάρει το χρόνο του πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Δεν αποκλείεται ο Στάθης να μην είναι ο μόνος παίκτης από τον Πλατανιά που θα απασχολήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς ο Παράσχος έχει τη καλύτερη άποψη και για τον Καρυπίδη ο οποίος κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιξε για πρώτη φορά μετά την έλευση του Ρόκα στην ομάδα των Χανίων.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ