ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σεφτέ ο Κιταμπαλά στον Απόλλωνα Σμύρνης, 2-1 την Καλλιθέα

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε την Παρασκευή (6/10) φιλικό με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο και επικράτησε 2-1. Πρώτο γκολ για την Ελαφρά Ταξιαρχία από τον Λινέλ Κιταμπαλά. Το άλλο τέρμα ο Σιατραβάνης.

Φιλική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με σουτ του Κιταμπαλά, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με την ομάδα του, στην πρώτη του εμφάνιση με αυτή (ήταν τραυματίας).

Στο 39’ ο Κονέ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 48’ ο Σιατραβάνης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ξόμπλιο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Μακό, Χοτζάλι, Ταλέντο, Ξόμπλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βορύλλας, Ζεζάι, Παναγιωτίδης, Μήλιος, Τουρούκης, Κερασίδης, Βινίσιους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπιζιμίν, Χουάρες, Βαλλιάνος, Παπάζογλου, Μενδρινός, Κονέ, Κιταμπαλά, Μάατσεν, Μαατσί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Κύργιας, Βαφέας, Μπάμπιαρζ, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Καστιγιέχος, Αλμπάνης, Κούρος, Κοντοές, Κατσάρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ