ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Σε ουδέτερο γήπεδο το Απόλλων - Ολυμπιακός"

"Σε ουδέτερο γήπεδο το Απόλλων - Ολυμπιακός"
Ριζούπολη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΕ Απόλλων και Ερασιτέχνης επήλθαν σε συμφωνία για το "φλέγον" θέμα της Ριζούπολης. Συμφωνήθηκε η μη χρησιμοποίηση του "Γεώργιος Καμάρας" για 25 μέρες, επιστολή στην ΕΠΟ να γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό σε ουδέτερο γήπεδο.

Εδώ και αρκετούς μήνες η ΠΑΕ Απόλλων και ο Ερασιτέχνης βρίσκονταν στα "χαρακώματα" με αφορμή το θέμα του γηπέδου. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση, αλλά οι συζητήσεις των δύο πλευρών για να βρεθεί λύση, έπεφταν στο κενό.

Όπως γνωστοποίησε επισήμως η ΠΑΕ, τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή" και για 25 μέρες το γήπεδο της Ριζούπολης δεν θα χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωσης της κατάστασης του χλοοτάπητα. Η διοίκηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", μάλιστα, έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για να οριστεί σε άλλο γήπεδο το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση: " Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για το θέμα του γηπέδου "Γεώργιος Καμάρας". Η προφορική συμφωνία επετεύχθη το βράδυ της Τρίτης, 8/12/2015 και τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί και εγγράφως.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε μετά τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα το Σάββατο, 12/12/2015, η μη χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου για διάστημα περίπου 25 ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωσης της κατάστασης του χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητεί να οριστεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/12/2015) σε άλλο ουδέτερο γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια για τους αθλητές των δύο ομάδων".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ