ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σάντσες: "Απογοητευτικό αποτέλεσμα για μας"

Σάντσες: "Απογοητευτικό αποτέλεσμα για μας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο που χάνεται σε κάθε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ήττα που τον βάζει σε μπελάδες γνώρισε στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης. Όπως ήταν λογικό μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λόρι Σάντσες ήταν απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

"Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για μας. Θα έλεγα πως περισσότερο εμείς χάσαμε το παιχνίδι παρά το πήρε ο Πανιώνιος. Δεν είχαμε την ποιότητα να ισοφαρίσουμε ή να το γυρίσουμε. Απογοητευτική ημέρα. Θεωρώ ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Απόλλων ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Το έχω πει στο παρελθόν και θα το επαναλάβω δε θα σταματάμε το παιχνίδι. Όταν μία ομάδα θα πετάει την μπάλα εκτός του αγωνιστικού χώρου, εμείς δε θα τους τη δίνουμε, δε θα τηρούμε το fair play.

Ο διαιτητής είναι αυτός που ορίζει πότε θα διακοπεί ο αγώνας. Απλώς θέλω να το επαναλάβω για τους αγώνες που απομένουν. Στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος χάνεται πολύς χρόνος από διακοπές. Είδατε ότι ο διαιτητής έδειξε τρία λεπτά καθυστερήσεις, ενώ θα μπορούσε να έχει δείξει πέντε, έξι ή επτά. Είναι κακό για τους ποδοσφαιριστές και τους θεατές. Είναι ένα φαινόμενο που το παρατηρούμε πολύ συχνά. Δεν έχει σχέση με την εξέλιξη της αναμέτρησης, απλώς το τονίζουμε για τους αγώνες που απομένουν. Αυτό θα κάνουμε από την πλευρά μας και αυτό θέλουμε να κάνουν και οι αντίπαλοι. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι αυτός που θα αναδεικνύει τον νικητή.

Θεωρείτε ότι στοίχισαν στην ομάδα σας οι συνεχείς διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών προς τον διαιτητή

Νομίζω ότι χάσαμε ενέργεια με το να μην είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αλλά νομίζω πως άργησε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο επειδή υπήρχε μια γενική αναστάτωση. Ναι, συμφωνώ σε αυτό.

Σας προβλημάτισε η αντίδραση της ομάδας σας μετά τα γκολ που δεχτήκατε;

Πέτυχαν δύο γκολ κι εμείς ένα. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Θα θέλατε να κάνετε κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή πέρα από τα λεπτά των καθυστερήσεων;

Κανένα σχόλιο.

Ο Απόλλων είναι μία ομάδα που απειλεί από πλάγια άουτ. Ωστόσο, σήμερα από δικό του πλάγιο δέχτηκε γκολ. Φοβάστε ότι μπορεί τελικά αυτό το επιθετικό όπλο να σας γυρίσει μπούμερανγκ;

Είναι δική μας ευθύνη το γκολ που δεχτήκαμε. Οφείλεται στην κακή αμυντική λειτουργία που είχαμε όταν βγήκε ο Πανιώνιος στην αντεπίθεση. Από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Είναι απογοητευτικό όταν είσαι εσύ στην επίθεση να δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να σου βάλει γκολ. Ήταν μία κακή στιγμή.

Πόσο πιο δύσκολη είναι η συνέχεια;

Ήταν δύσκολο όταν ήρθα και παραμένει δύσκολο. Στις 13 Απριλίου, όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα ξέρουμε αν έχουμε πετύχει τον στόχο μας.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ