ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πρόταση σε Καραγκούνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Καραγκούνης EUROKINISSI SPORTS

Σε συζητήσεις με τον Γιώργο Καραγκούνη για πόστο στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Τι λέγεται για το θέμα από την ιδιοκτησία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θέλει να οργανώσει τον Απόλλωνα Σμύρνης το ταχύτερο δυνατό, από τη στιγμή που έχει επιτευχθεί η παραμονή στη Super League. Ο χρηματοδότης της ΠΑΕ έχει κάνει επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη, ώστε να του αναθέσει πόστο στην ομάδα, πιθανότατα αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιώργος Καζναφέρης, άλλωστε, το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο "Κάρα", ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2013-2014, πέρασε τη διετία 1996-1998 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον κ. Μονεμβασιώτη για το θέμα και ανέφερε πως η οικογένεια του Απόλλωνα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 41χρονο, ότι τον θεωρεί φίλο της ομάδας, παίκτη που χάρισε στιγμές χαράς στον Έλληνα φίλαθλο και πως αυτή τη στιγμή δεν έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για κάποιο πόστο στον Απόλλωνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ