ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πούλμαν Απόλλωνα: Με συμβολικές πινακίδες και στα πρότυπα της Ρεάλ!

Real Madrid supporters gather around the stadium as the bus with Real Madrid soccer players arrive before the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid supporters gather around the stadium as the bus with Real Madrid soccer players arrive before the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Απόλλων Σμύρνης αποκαλύπτει την ερχόμενη Κυριακή (21/5) μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα το λεωφορείο της ομάδας σε "βασιλικά" πρότυπα.

Όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης "ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τα Τρίκαλα (Κυριακή, 21/5/2017, 17:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League, θα παρουσιαστεί στους φιλάθλους το λεωφορείο της ομάδας μας.

Ο «Ίωνας» με αριθμό κυκλοφορίας Ι.Τ.Ρ 1891 –που συμβολίζουν τα αρχικά «Ιωνάς Της Ριζούπολης» και το 1891 το έτος ίδρυσης του σωματείου μας- κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας μας, στα πρότυπα αυτού της Ρεάλ Μαδρίτης και θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα (19:15) , θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια και θα τελεστούν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο λεωφορείο."

AP Photo/Francisco Seco

Το πούλμαν της Ρεάλ στο Μπερναμπέου πριν ένα μήνα:

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ