ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές και να βοηθήσουν άμεσα"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στη Super League Σουρωτή.

Η νέα χρονιά δεν άρχισε ιδανικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 απ' τον Ατρόμητο στη Ριζούπολη και παρέμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στη Super League Σουρωτή.

"Η χρονιά άρχισε για εμάς πολύ άσχημα, μετά το καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Δεν περίμενα μια τέτοια εμφάνιση, όταν έχεις φάει δύο γκολ στο δεκάλεπτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά ειδικά όταν έχεις απέναντί σου μια τόσο οργανωμένη ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από καμία από τις γραμμές μας, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες και να μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε έστω και με αυτούς τους παίκτες που έχουμε ώστε να οργανώνουμε καλύτερα το ματς. Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά και πολλές προσθήκες. Ελπίζω να έρθουν οι προσθήκες μέχρι το ματς με τον Πανιώνιο και να λύσουμε όσο μπορούμε το πρόβλημα του γκολ".

Για το ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα του Απόλλωνα: "Το άγχος υπάρχει. Από τη στιγμή που δέχεσαι δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, είναι πολύ δύσκολο να μπεις στο ματς μετά. Με το υλικό που έχουμε με αυτό πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε. Βασίζομαι στο φιλότιμο των παικτών, είδα σαφή βελτίωση στη διάθεση. Το ματς μας βγήκε στραβά από την αρχή. Δεν θα εμφανιστεί ξανά τέτοιο παιχνίδι".

Για το αν είναι καλό που ήρθε τώρα αυτή η ήττα: "Σίγουρα τα παιδιά θα αφυπνιστούν. Ξέρετε ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη. Ξεχωρίσαμε 3-4 μεταγραφές, φέραμε κάποια παιδιά από τον Πλατανιά που τα ήξερα καλά. Μακάρι να πετύχουμε σε έναν επιθετικό που φέραμε τώρα και ίσως ακόμη και αύριο να προπονηθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ