ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Αν είχαμε παίκτες με προσωπικότητα..."

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νιάς, Λεβαδειακός, Απόλλων, Ζησόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε μετά το 1-1 του Απόλλωνα με τον Λεβαδειακό ότι αν η ομάδα του είχε παίκτες με προσωπικότητα, θα ήταν όλα διαφορετικά. Τι είπε για τη φάση της αποβολής του Λεονάρντο.

Πολλά παράπονα είχε από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό. Αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα είπε: "Δυστυχώς για ένα ακόμη παιχνίδι πληρώνουμε την ανασφάλεια που έχουμε. Δεν είναι δυνατόν να προηγηθούμε σε τρία ματς και να φάμε γκολ.

Δεν γίνεται σε κάθε επίθεση του αντιπάλου να μας πιάνει πανικός. Είδατε ο αντίπαλος πόσο κλειστά έπαιξε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα αλλά δεν βρήκαμε τις φάσεις. Φτιάξαμε τις συνθήκες, βγάλαμε σέντρες, αλλά οι τοποθετήσεις στην περιοχή ήταν άσχημες. Μετά το 1-0 έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις. Η ισοφάριση ξεκινάει, ενώ τρεις παίκτες μάρκαραν και κανένας δεν έκανε ένα φάουλ. Έχει αποτελέσει κουραστικό και για εσάς, αλλά δεν γίνεται να μας κάνουν ένα σουτ και να πάει μέσα. Έχουμε δύο εκτός έδρας ματς, να βρούμε το κουράγιο, το τσαγανό και την ψυχή για να αντιδράσουμε".

Για το γεγονός ότι στη φάση του γκολ που δέχτηκε ο Απόλλων, η άμυνα ήταν ψηλά:

"Βγήκαμε σε μια κόντρα με πολλούς παίκτες, έγινε μια λάθος πάσα από έναν αντίπαλο κι ενώ ήταν τρεις αντίπαλοι και κανένας δεν τον έκοψε ή δεν του έκανε ένα φάουλ. Τι πρέπει να κάνουμε όταν βάζουμε γκολ, να κλεινόμαστε όλοι πίσω;".

Για το αν ο Απόλλων έχει άγχος:

"Το άγχος είναι φανερό, ειδικά όταν δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χάσαμε δύο βαθμούς με τον Πλατανιά, σήμερα άλλους δύο και τα παιδιά ζουν με το... άγχος. Αλλιώς είμαστε στην προπόνηση και αλλιώς στα ματς. Αν είχαμε παίκτες με προσωπικότητα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές".

Για τον Αλίβοντιτς και για το τελευταίο απόκτημα, τον Στόουκς:

"Ποντάρουμε πολλά σε αυτόν τον παίκτη, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και πρωταθλήματα. Λέγεται ότι ήρθε έτοιμος και εάν τα εργομετρικά του είναι έτοιμα θα μας βοηθήσει αρκετά. Είναι μια προσωπικότητα που θα μας βοηθήσει. Ο Αλίβοντιτς είναι ακόμα πίσω. Δυστυχώς δεν είναι τόσο έτοιμος, ακόμη ψάχνεται".

Για τη φάση του Λεονάρντο:

"Μόνο στον Απόλλωνα τα έχω συναντήσει αυτά, να φεύγει ένας παίκτης για τα αποδυτήρια και να γυρίζει. Ο τέταρτος δηλαδή το είδε από τον πάγκο και είπε ότι ήταν άλλος παίκτης. Είδαμε κι αυτό, όλα στον Απόλλωνα θα γίνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε πίσω την κόκκινη που έδειξε ο Θάνος στο Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός
Χωρίς νικητή στη Ριζούπολη, Απόλλων - Λεβαδειακός 1-1

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ