ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Αν δεν πίστευα στην παραμονή, δεν θα ερχόμουν"

Παράσχος: "Αν δεν πίστευα στην παραμονή, δεν θα ερχόμουν"
Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε ότι δεν θα υπέγραφε στον Απόλλωνα Σμύρνης αν δεν πίστευε στην παραμονή του, ενώ ανέφερε πως "δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, αλλά μόνο σκληρή δουλειά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο".

Τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε την Τετάρτη (13/12) ο Γιώργος Παράσχος. Ο 65χρονος, για τον οποίο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είναι η 17η διαφορετική ομάδα στην οποία θα κοουτσάρει, υποστήριξε ότι πιστεύει στην παραμονή, διαφορετικά δεν θα έλεγε "ναι" στην πρόταση που του έγινε.

Ο τέως προπονητής του Πλατανιά ανέφερε: "Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν. Το πιστεύω ακράδαντα. Θα δώσουμε μάχη και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Είναι μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και γι’ αυτόν θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα.

Παράσχος: "Αν δεν πίστευα στην παραμονή, δεν θα ερχόμουν"
Παράσχος

Δεν υπάρχει φυσικά κανένα μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο.

Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει και στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά της και να μειώσουμε τα μειονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο".

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην 14η θέση της Super League Σουρωτή ύστερα από 14 παιχνίδια και έχει 11 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Νέος τεχνικός του Απόλλωνα ο Παράσχος
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ