ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παραμονή μέσω Λαμίας ψάχνει ο Απόλλων Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Κύργιας, Κρίζμαν EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο (14/4, 15.00) στη Λαμία για να κάνει άλμα παραμονής στη Super League. Εκτός αποστολής ο Κύργιας με τραυματισμό.

Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται στη Super League ο Απόλλων Σμύρνης, επί Παναιτωλικού, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα. Το Σάββατο (14/4) η "Ελαφρά Ταξιαρχία" αντιμετωπίζει για την 27η αγωνιστική της Super League τη Λαμία, στη Φθιώτιδα, και με θετικό αποτέλεσμα θα έχει πραγματοποιήσει πολύ σημαντικό βήμα για να παίζει και τη νέα σεζόν στην κατηγορία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην τελευταία προπόνηση, με τον Μιχάλη Κύργια να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Εκτός έμειναν επίσης οι Αλίβοντιτς και Καστιγέχος, αλλά και φυσικά ο Στόουκς, ο οποίος είναι... εξαφανισμένος.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Παπάζογλου, Κοντοέ, Ναδάλες, Χουάρες, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Κούρο. Ο Απόλλων είναι στην 13η θέση με 25 βαθμούς.

Τόσους έχει και η Λαμία, ενώ η Κέρκυρα που βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού είναι 15η με 21.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ