ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παραιτήθηκε ο Τεννές από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Παραιτήθηκε ο Τεννές από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Τεννές ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε την ευθύνη για τη "γκάφα" στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Πανελευσινιακό και δήλωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία.

Η θητεία του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος με την αντικανονική συμμετοχή έξι ξένων παικτών στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και αποτελεί παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως θα κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, στον οποίο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικράτησε 1-0 στο 95'. Η ομάδα του κάμπου είχε έννομο συμφέρον, αφού ο Απόλλων ήταν συνδιεκδικητής της ανόδου στη Super League.

Με τα δεδομένα αυτά οι "κυανόλευκοι' θα πάνε στο -10 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και στο -9 από την δεύτερη Κέρκυρα (χάνουν 3-0 το ματς με την Ελευσίνα, ενώ θα τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών). Ο 63χρονος προπονητής έμεινε στον πάγκο του Απόλλωνα σε 20 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η δήλωση του Τεννέ: "Έχω την αποκλειστική ευθύνη για την απερισκεψία που έγινε στον αγώνα με την Πανελευσιανικό. Η στενοχώρια μου είναι απερίγραπτη. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από τη θέση μου και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του Απόλλωνα".

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΠ

Στο άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ προβλέπει ήττα στα χαρτιά, αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο. Όπως αναφέρεται: «Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση ή καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για παράβαση του παρόντος Κανονισμού καιτων λοιπών Κανονισμών της Ε.Π.Ο., η υπαίτια ομάδα που μετέχει ο ποδοσφαιριστής αυτός, χάνει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την αντίπαλη ομάδα, της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και της αφαιρούνται τρεις ( -3) βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ