ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Μέχρι τέλους για δικαίωση"

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Μέχρι τέλους για δικαίωση"
Απόλλων INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να προβιβαστεί στη Super League. "Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας για δικαίωση" τονίζεται.

Τη συζήτηση της αίτησής της για αναψηλάφηση περιμένει από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η οποία δεν εγκαταλείπει την "μάχη" για να δικαιωθεί και να προβιβαστεί στη Super League. Με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το στάδιο που βρίσκονται οι προσπάθειες που γίνονται.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ Απόλλων Αθηνών ενημερώνει τους φιλάθλους της για τις εξής σημαντικές εξελίξεις: Είναι γνωστό σε όλους πως η ομάδα μας δεν αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Super League λόγω μίας αναιτιολόγητης και εσφαλμένης απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Μία απόφαση, που στο σκεπτικό της δεν αναφέρει κάποια διάταξη των Κανονισμών, αντίθετα χωρίς καμία νομική βάση κρίνει πως το "δίκαιο" (!!!) είναι να μην προβιβασθεί η ομάδα μας!

Η ΠΑΕ Απόλλων, θέλοντας να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα και κάθε δικαίωμα που της δίνουν οι Κανονισμοί και ο νόμος, προσέφυγε κατά της εν λόγω απόφασης, μεταξύ άλλων, και ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, καταθέτοντας αίτηση αναψηλάφησης. Μέχρι σήμερα, η αίτησή μας δεν συζητήθηκε αφού ως γνωστόν το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν λειτουργούσε λόγω εκκρεμότητας σχετικά με την στελέχωσή του με ανώτατους δικαστές της τακτικής δικαιοσύνης. Πλέον ο διορισμός ανώτατων δικαστών έχει ολοκληρωθεί, το δικαστήριο έχει στελεχωθεί και αναμένουμε εντός των ημερών τον προσδιορισμό της συζήτησης της αιτήσεώς μας.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΣΗ από την νέα σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, κρίση που θα ναι πλέον νομικά τεκμηριωμένη, και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως παρά τα ειρωνικά σχόλια και χαμόγελα κάποιων, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας για δικαίωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν το βάζει κάτω ο Απόλλων Σμύρνης

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ