ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Αναστέλλουμε τον σχεδιασμό της ομάδας"

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Αναστέλλουμε τον σχεδιασμό της ομάδας"
Ριζούπολη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατέστησε σαφές σε ανακοίνωσή της ότι αναστέλλει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, εξαιτίας της νέας διαμάχης με τον Ερασιτέχνη και το γηπεδικό πρόβλημα στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε το πρωτάθλημα στη Stoiximan.gr Football League, την άνοδο στη Super League και προ ημερών, μετά το ματς με τον ΑΟΧ, πραγματοποίησε φιέστα για τον προβιβασμό. Λίγες μέρες μετά, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι αναστέλλει τον σχεδιασμό της.

Αιτία για αυτό η νέα ρήξη με τον Ερασιτέχνη που αφορά στο γηπεδικό. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, εκτός από τα νόμιμα που δικαιούται, ο Ερασιτέχνης απαίτησε χορηγία σε τμήματα του Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα οι "κυανόλευκοι" να κάνουν λόγο για καθεστώς εκβιασμού που δεν ανέχονται.

Η ανακοίνωση: " Αδιέξοδο στο γηπεδικό πρόβλημα της Ριζούπολης στο οποίο φαίνεται ότι δεν υπάρχει λύση. Ενημερώσαμε εγγράφως τον Ερασιτέχνη ότι τη Δευτέρα θα μπούνε μπουλντόζες στην Ριζούπολη για να ξεκινήσει η ανακατασκευή του γηπέδου και τους ζητήσαμε να έχουμε μια νέα συμφωνία μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Τόσο η πρωτοβουλία των φιλάθλων όσο και η πρωτοβουλία της ΠΑΕ για οριστική λύση του προβλήματος έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη. Αδυνατούμε να συντηρήσουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ουδέποτε υποσχεθήκαμε ότι θα γίνουμε χορηγοί και θα συντηρούμε δραστηριότητες για τις οποίες δεν είμαστε υποχρεωμένοι.

Ζούμε συστηματικά σε ένα καθεστώς εκβιασμού το οποίο δεν ανεχόμαστε πλέον. Θα πρέπει ή κάποιοι κύριοι να πάνε σπίτι τους, διότι με τις ενέργειές τους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, ή θα πρέπει να πάμε εμείς σπίτι μας που αρνούμαστε να υποκύψουμε στον εκβιασμό τους.

Αναστέλλουμε τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά και με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε για τις προθέσεις μας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ