ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Με απουσίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" η "ελαφρά ταξιαρχία"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές του.

Δύσκολη αποστολή έχει τη Δευτέρα ο Απόλλων Σμύρνης καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" θέλοντας αν μπορεί να πάρει κάτι θετικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζει στους Μάντζιο, Κοντοέ, Έιλερς, Μπεντινέλι, Γκονζάλες και Ελ Χέλβε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Δευτέρα, 29/10/2018, 19:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους:Χουάντερσον, Βάσιτς, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Πέδρο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ναδάλες, Γκαρός, Οριουέλα, Γκίνο, Λούκιτς, Τριάδη, Στάθη, Τζανετόπουλο, Κύργια, Βαφέα και Βάρκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ