ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι ευχαριστίες του Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο στη Super League

FOOTBALL LEAGUE \ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΧΑΝΙΑ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Η βαθμολογία της Stoiximan.gr Football League επικυρώθηκε και ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε και τυπικά στην Super League. Οι "κυανόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους όσους τους βοήθησαν φετινή σεζόν.

Το διοικητικό συμβούλιο της Stoiximan.gr Football League επικύρωσε την Τρίτη τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης να καταλαμβάνει και τυπικά την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι "κυανόλευκοι" μάλιστα μετά και το τυπικό του πράγματος εξέδωσαν ανακοίνωση με ευχαριστίες προς όλους από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με την επικύρωση της βαθμολογίας ουσιαστικά έκλεισε και τυπικά η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Μια χρονιά επιτυχημένη για την ομάδα μας, αφού επιτεύχθηκε ο στόχος που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία τηςSuperLeague.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας, τόσο αυτούς που έμειναν και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και για την νέα χρονιά, όσο και τους αθλητές που αποχώρησαν από την ομάδα.

Όλοι τους έχουν καταγραφεί με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικόteam, το υπαλληλικό προσωπικό, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας καθώς και τους ενεργούς φιλάθλους και κυρίως αυτούς που βρέθηκαν κοντά της σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της.

Θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση μας και το θαυμασμό μας στις ομάδες τηςFootballLeague, στις διοικήσεις των ομάδων που κατάφεραν να διεξαχθεί ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, το πραγματικά ελληνικό πρωτάθλημα με συνθήκες εσόδων ερασιτεχνικών σωματείων και με υποχρεώσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Βασιλειάδη, διότι χάρη στην δική του προσπάθεια στην κρίσιμη στιγμή με τις ενέργειες του προσέφερε οξυγόνο ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τηςFootballLeague".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ