ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι αλλαγές του Παράσχου στο ντεμπούτο του με Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Αλμπάνης, Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ την Κυριακή (16/12, 17.15). Δείτε ποιοι παίκτες απαρτίζουν την αποστολή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για το ματς στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο ο Γιώργος Παράσχος.

Το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης δίνει την Κυριακή (16/12, 17.15) ο Γιώργος Παράσχος. Ο 65χρονος τεχνικός πραγματοποίησε αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με τον προκάτοχό του, Ζόραν Βούλιτς. Καστιγέχος και Σιατραβάνης επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι, ενώ στη 18άδα είναι και ο Ντάσιος, ο οποίος δεν ήταν σε αυτή στο προηγούμενο ματς, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπιζιμίν εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε, ενώ εκτός έμειναν οι Βαλλιάνος και Μπάμπιαζ, καθώς και ο Κονέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (15/12), ο Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους:

Τσόβιτς, Χουάντερσον, Ντάσιο, Κοντοέ, Κύργια, Μπιτζιμίν, Μπαρτολίνι, Κούρο, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Μάατσι, Κιταμπάλα, Καστιγέχος και Ελμπάζ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ