ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O επιθετικός του Απόλλωνα Ντεφεδερίκο έχει να κάνει σεξ πάνω από ένα μήνα

ΦΙΛΙΚΟ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αργεντινός επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Ματίας Ντεφεδερίκο, αποκάλυψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι έχει να κάνει σεξ πάνω από ένα μήνα.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Ντεφερίκο. Ο 29χρονος Αργεντινός πρώην επιθετικός των Ουρακάν, Κορίνθιανς και Ιντεπεντιέντε (μεταξύ άλλων) δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει επίσημο ντεμπούτο με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε διάλογο με τους followers του στο Instagram. Συγκεκριμένα τους προσκάλεσε να του κάνουν ερωτήσεις μέσω story και να τις απαντήσει.

Μέχρι που εμφανίστηκε (ο Ντεφεδερίκο είχε την επιλογή εάν θα την εμφανίσει ή όχι) η ερώτηση: "Από πότε έχεις να κάνεις σεξ;". Ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης απάντησε: "Πάνω από ένα μήνα".

H αλήθεια είναι ο Νοτιοαμερικανός δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς ( αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ηρακλή) τους τελευταίους εννιά μήνες. Σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκε ωστόσο αρκετές φορές σε εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης στην πατρίδα του.

Αιτία ο χωρισμός του με την πρώην (πλέον) σύζυγό του, Σίντια Φερνάντες, και οι υπέρογκες - όπως καταγγέλλει ο Ντεφεδερίκο - απαιτήσεις της για διατροφή.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ