ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Ματζουράκης ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης

O Ματζουράκης ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ματζουράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ανέλαβε ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο 69χρονος τεχνικός συμφώνησε με την Ελαφρά Ταξιαρχία και καλείται να τη βγάλει από το αδιέξοδο.

Στον Γιάννη Ματζουράκη ανέθεσε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Ο 69χρονος τεχνικός θα έδινε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (3/10) και θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (7/10, 18.15).

Ο Γιάννης Ματζουράκης εργάστηκε στην Κέρκυρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έχει κοουτσάρει παλαιότερα Αιγάλεω, Πιερικό, ΑΕΛ, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, ΑΕ Λεμεσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Βέροια, ΟΦΗ, Καβάλα, Καλλονή, Εργοτέλη και Παναιτωλικό.

Ο Απόλλων είναι μία από τις τρεις ομάδες της Super League που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (ΟΦΗ - Λαμία οι άλλες δύο). Η "Ελαφρά Ταξιαρχία", ωστόσο, είναι η μοναδική που δεν έχει ούτε βαθμό.

Ο "Ματζούρ" ήταν α νάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για τη διάδοχη κατάσταση στην μετά - Μοντεαγούδο εποχή και εντέλει ήταν ο "εκλεκτός".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ