ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Απόλλων έδιωξε παίκτη της Κ20 επειδή προσέβαλε τον ΠΑΟΚ στα social media!

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον παίκτη της Κ20, Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος προσέβαλε στα social media τον ΠΑΟΚ.

Σάλος προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (12/09) εξαιτίας ενός σχολίου του ποδοσφαιριστή της Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργου Καραγιάννη για τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός παίκτης ανέβασε μία φωτογραφία στα social media, την οποία συνδύασε με μία προσβλητική λεζάντα για τον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα, έγραψε "μπουγάτσες Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ" και "βου, βου, βούλγαροι...".

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Απόλλων έδιωξε παίκτη της Κ20 επειδή προσέβαλε τον ΠΑΟΚ στα social media!

Άμεση ήταν η αντίδραση των διοικούντων την "Ελαφρά Ταξιαρχία", οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το ύφος και το ήθος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ