ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοντεαγούδο: "Δεν παίζουμε επιθετικά όπως θα ήθελα"

Μοντεαγούδο: "Δεν παίζουμε επιθετικά όπως θα ήθελα"

Στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θέλει επιθετική βελτίωση στην συνέχεια.

Στα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα με 2-0 στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ενώ προανήγγειλε δουλειά για να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στη συνέχεια της σεζόν.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πέτυχαν το πρώτο γκολ μόλις στο 4 και το 2ο στο 9'. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε και να πάρουμε βαθμούς Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μας. Δουλεύουμε πολύ για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Υπάρχουν παίκτες που τώρα επανέρχονται αγωνιστικά και θα μας πάρει χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν.

Δεν παίζουμε επιθετικά όπως θα ήθελα, αλλά προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Βάλαμε δύο επιθετικούς που ήρθαν αργά στην ομάδα και προσπαθούμε να ενσωματωθούν σιγά σιγά. Ωστόσο, θα πάρει χρόνο και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσουμε να το πετύχουμε όσο γίνεται γρηγορότερα", ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ