ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με Ναδάλες, Κοντοέ η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης

Με Ναδάλες, Κοντοέ η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης
Ναδάλες

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά αφήνοντας εκτός τους Καστιγέχος, Σιατραβάνη και τον τραυματία Κούρο.

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι δίνει την Δευτέρα ο Απόλλων Σμύρνης καθώς θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στα Χανιά με τους Γιώργο Παράσχο, Στάθη και Ντεβέσα να τίθενται αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους, τον Πλατανιά.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την προπόνηση της Κυριακής έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας στην οποία συμπεριέλαβε τους Ναδάλες, Κοντοές που εξέτισαν την τιμωρία τους όχι όμως και τους Καστιγέχος, Σιατραβάνη και τον τραυματία Κούρο.

Ο Απόλλων αν κερδίσει την Δευτέρα και με την Κέρκυρα να έχει ηττηθεί από τον Λεβαδειακό θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα παραμονής ενώ θα θέσει εκτός μάχης τον Πλατανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά (5/2/2018, 19:30) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Κονέ, Αλμπάνη, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Παπάζογλου, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλο, Αλίβοντιτς, Τσουκαλά".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ