ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματζουράκης: "Ανεβαίνουμε σιγά-σιγά, κακή παρένθεση η ήττα από τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό μίλησε για μια κακή παρένθεση στη γενικότερη εικόνα της ομάδας και φθηνά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε μια βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 5-1 αλλά ο Γιάννης Ματζουράκης είδε κάποια καλά στοιχεία από την ομάδα του και τόνισε πως αυτή η εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση καθώς η ομάδα του ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για φτηνά γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και μίλησε για την αποτελεσματικότητα που θέλει να δει στην επίθεση του Απόλλωνα. Επίσης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε μια κακή μέρα στην άμυνα και καλή μέρα στην επίθεση, αφού είχαμε 10 τελικές χωρίς το γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα πολύ φτηνό γκολ και από εκεί και πέρα είχαμε μια καλή εικόνα, ζητήσαμε φάσεις κι έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδια. Σε στιγμές που απαιτούσαμε κάτι από το παιχνίδι, δεχόμασταν τα γκολ. Ο Παναθηναϊκός τις περισσότερες φάσεις που βρήκε τις έκανε γκολ, ήταν καλός. Ήταν κακή μέρα, πρέπει να σβήσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε στο επόμενο».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:
«Έτρεξε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό η ομάδα μου και τελειώνοντας ζητούσαμε κάτι. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι στην επίθεση, δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Έχουμε 78 τελικές κι άλλες 10 σήμερα, 30 τελικές για ένα γκολ, δεν γίνεται αυτό! Όσο δεν κάνεις, γίνεσαι αδύναμος με ένα γκολ που θα φας. Είχαμε την ευκαιρία να μπούμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είναι πέναλτι στο σουτ του Σικαμπάλα στο 43'. Όταν είχαμε υπεροχή όμως φάγαμε φθηνά γκολ και αυτό πρέπει να το δούμε. Δεν μας ικανοποίησαν οι αλλαγές».

Για τα προβλήματα στην άμυνα:
«Είχαμε αρκετές απουσίες στην άμυνα, ο Ναδάλες έκανε ότι μπορούσε να κάνει. Έλειπε ο Στάθης, ο Κοντοές, είχαμε πρόβλημα. Το πάλεψε το παιχνίδι...»

Για το πόσο θα επηρεάσει αυτή η ήττα την ομάδα:
«Και προηγουμένως είχαμε ήττες, αλλά παλεύουμε, δουλεύουμε καλά. Είναι ζήτημα χρόνου να πάρουμε νίκη. Η ομάδα μας ανεβαίνει σιγά σιγά, ήταν μια παρένθεση σήμερα αυτή η εμφάνιση. Απεδείχθη πως ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη ικανότητα στις φάσεις που είχε».

Για την αμυντική εικόνα:
«Είναι πολύ φθηνά τα γκολ. Δεν είναι αυτή η δυναμική της ομάδας. Είναι πολύ καλύτερη από αυτή την εικόνα, ο Παναθηναϊκός βρήκε φάσεις και τις έκανε γκολ. Είναι πρώτη φορά που βγήκαμε έξω από το παιχνίδι ενώ έως τώρα τα παίζαμε όλα μέχρι το 90' αυτή είναι η διαφορά κι αυτό πρέπει να δούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ