ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μάντζιος: "Υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την μεγάλη πίεση και το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων μίλησε ο Άκης Μάντζιος, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον Πλατανιά στο "Γ. Καμαράς"

"Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, υπήρχε πολύ πίεση όλη την εβδομάδα πριν το ματς. Μπήκαμε δυνατά αλλά δυστυχώς στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο αντίπαλος, δεχθήκαμε το γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, χάθηκε και η ψυχολογία που είχαμε στο ξεκίνημα. Φάνηκε ότι η ομάδα ήταν αγχωμένη.

Δυστυχώς τα δοκάρια δεν μπήκαν, τότε θα μιλάγαμε πιθανότατα για διαφορετικό ματς. Η ομάδα έμεινε ξανά από νωρίς με δέκα παίκτες και το έργο ματς έγινε πιο δύσκολο. Ίσως στο τέλος με τον Κονέ να μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Υπάρχει απογοήτευση αλλά η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για το ματς με την Λιβαδειά".

Για την επιθετική δυστοκία του Απόλλωνα, με μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος:

"Όταν έχουν περάσει πέντε ματς και δεν έχει το εύκολο γκολ, φαίνεται ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Παίξαμε τέσσερα δύσκολα ματς στην αρχή, πήραμε δύο πόντους τους οποίους κανείς δεν περίμενε να τους πάρουμε.

Παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα με τον ΠΑΟΚ παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες, ενώ παίξαμε και ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο κομμάτι του εύκολου γκολ, μάλλον... δεν το έχουμε. Έχουμε αρκετές αντιξοότητες και αναποδιές στα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή μας πάνε όλα κόντρα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γρονθοκόπησαν τον Κασναφέρη στην Ριζούπολη
Υπνώτισε τον Απόλλωνα και κέρδισε 1-0 στην Ριζούπολη ο Πλατανιάς
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ