ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μάντζιος: "Θέλουμε χρόνο, δεν είναι εύκολο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΑΤΖΙΟΣ
Μάντζιος ICON

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι έχει ποιότητα ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά και πως επειδή είναι νέα ομάδα "χρειάζεται χρόνος, δεν είναι εύκολο". Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο με 0-2 στη Νέα Σμύρνη, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκης Μάντζιος, σχολίασε για την αναμέτρηση: "Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος μας πίεσε και έκανε φάσεις. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Πανιώνιος. Μετά το 25' ισορροπήσαμε. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεχτήκαμε το γκολ. Με την διακοπή τώρα, θα δουλέψουμε ώστε και κάποια παιδιά που άργησαν να έρθουν να μπουν καλύτερα. Δεν έχουμε βασικό κορμό από πέρυσι και είναι πιο δύσκολο. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, με την δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι".

Για την εικόνα της ομάδας του:

"Από το 10' έως το 25' δεχτήκαμε πίεση, μετά καταλάβαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας που έπρεπε. Ο Πανιώνιος γενικότερα ήταν καλύτερος".

Για το ότι δεν έκανε πολλές ευκαιρίες ο Απόλλων:

"Το επιθετικό κομμάτι θέλουμε να το βελτιώσουμε. Θέλουμε χρόνο δεν είναι εύκολο. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν γίνονται όλα εύκολα".

Για τις αλλαγές και αν είναι ικανοποιημένος:

"Εκ του αποτελέσματος, αφού δεν άλλαξε το αποτέλεσμα... Η προσπάθεια έγινε, αλλά θέλουμε βελτίωση".

Για μεταγραφές:

"Δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλύτερος ο Πανιώνιος, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης
Σπάνιες στιγμές στη Νέα Σμύρνη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ