ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μάντζιος: "Παλικαρίσιος βαθμός, κάναμε κατάθεση ψυχής"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΑΝΤΖΙΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΑΝΤΖΙΟΣ ICON

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε "παλικαρίσιο" το βαθμό που πήρε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

Ο Απόλλων Σμύρνης άντεξε 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο και πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-0) στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε "παλικαρίσιο" το βαθμό, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

"Ήταν ένας παλικαρίσιος βαθμός με βάση και τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν μετά την αποβολή. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα. Σίγουρα, κάποιες στιγμές, μετά την αποβολή, χρειαστήκαμε και την τύχη, αλλά νομίζω πως γενικά έγινε κατάθεση ψυχής απ' τα παιδιά. Τρέξαμε πάρα πολύ.

Να φανταστείτε πως δεν έκανα αλλαγές γιατί ήταν όλοι εξαιρετικοί. Έπαιξα με το χρόνο στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στον κόσμο. Κάθε διακοπή θα είναι καλή για την ομάδα μας και πιστεύω πως, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα βελτιωνόμαστε", δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ