ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ερασιτέχνης σε ΠΑΕ για τη Ριζούπολη: "Θέλουμε 50.000€ ετησίως"

FOOTBALL LEAGUE \ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΧΑΝΙΑ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στην ΠΑΕ, στην οποία ανέφερε ότι ως αποζημίωση για τη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης θέλει 50.000 ευρώ ετησίως.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης, με την οποία η ΠΑΕ επιτέθηκε στον Ερασιτέχνη με αφορμή το γηπεδικό, ο Ερασιτέχνης βγήκε μπροστά και απάντησε. Στη δική του ανακοίνωση περιγράφει τι συναντήσεις έγιναν και ποιες δεν έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών, αναφέροντας ότι ζητά 50.000€ ετησίως για την παραχώρηση της Ριζούπολης.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: " Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης προτίθεται να παραχωρήσει στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης όσους χώρους είναι αναγκαίοι για την διεξαγωγή και τέλεση των αγώνων πρωταθλήματος κ.λ.π. της ποδοσφαιρικής ομάδος της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ θα έχει τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, των απαραίτητων εγκαταστάσεών του ( ενδεικτικά υδραυλικών, ηλεκτρολογικών κ.λ.π.) του περιβάλλοντα χώρου αυτού, των κερκίδων και γενικώς των λοιπών χώρων που ο σύλλογος θα παραχωρήσει.

Επίσης στην ΠΑΕ, ο σύλλογος θα παραχωρήσει με σύμβαση χρησιδανείου τους μέχρι σήμερα χρησιδανειζόμενους χώρους, πλην της αίθουσας επιφανείας 170,30 ᵐ², που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 10, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη και αναγκαία για τη λειτουργία των ακαδημιών μπάσκετ και βόλλεϋ του συλλόγου. Η συμφωνία παραχώρησης χρήσεως θα έχει διάρκεια δύο (2) έτη. Ο γυμναστικός σύλλογος θα έχει το δικαίωμα να παραχωρεί το γήπεδο για την τέλεση αγώνα ή εκδήλωσης χωρίς να δημιουργείται το οποιοδήποτε πρόβλημα στις αγωνιστικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις της ΠΑΕ Απόλλων.

Η αποζημίωση που θα δικαιούται ο Γ.Σ., με τη στέρηση της χρήσεως του γηπέδου και την απομάκρυνση των ακαδημιών από το γήπεδο θα είναι 50,000 € ετησίως. Πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό ότι ιδιοκτήτης του γηπέδου ήταν, είναι και θα είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος. Προς ενημέρωση των Απολλωνιστών γνωστοποιείται ότι την Παρασκευή, 2/6/2017 και ώρα 14:00 μ.μ., έγινε συνάντηση του Προέδρου του Γ.Σ. με τους κ.κ. Έκτορα Μονεμβασιώτη, Γ. Κασναφέρη και Α. Λεβεντογιάννη μέσα σε άριστο κλίμα, καθ’ ομολογία αμφοτέρων των πλευρών και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 5/6/2017, ημέρα Δευτέρα, συνάντηση του προέδρου του Γ.Σ. και του Π. Μονεμβασιώτη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Δυστυχώς όμως η συνάντηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω απουσίας του κ. Μονεμβασιώτη, όπως μας γνωστοποιήθηκε. Αντ’ αυτού την Πέμπτη, 8/6/2017, μας απεστάλη e-mail με σχέδιο συμφωνίας « παράδοσης» όλου του γηπέδου και των χώρων αυτού στην ΠΑΕ, για 5 χρόνια αντί ποσού 20.000 € ετησίως και αμέσως μετά, την επομένη, ακολούθησε η ακατανόητη, υβριστική και απαράδεκτη ανακοίνωση στα ΜΜΕ, «φερόμενη» ως ανακοίνωση της ΠΑΕ, της οποίας ο εμπνευστής και συντάκτης της είχε πρόθεση, αφ’ ενός μεν να διχάσει τους Απολλωνιστές αφ’ ετέρου δε να δυσφημήσει τα μέλη του Δ.Σ. ως εκβιαστές!.....

Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ως ιδιοκτήτης του γηπέδου και όλων των εγκαταστάσεων, μοχθεί και αγωνίζεται για την λειτουργία όλων των τμημάτων του και δεν ζητάει χορηγία από την Π.Α.Ε. για τα τμήματα του, γιατί η χορηγία δεν επιβάλλεται αλλά ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ από τους πραγματικούς Απολλωνιστές και τους άδολους φίλους του. Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ, τα μέλη του και ο κόσμος του Απόλλωνα, έχουν αποδείξει ότι μοναδικός τους πόθος και στόχος είναι η ύπαρξη ενός μεγάλου και ενιαίου Απόλλωνα. Συνεπώς κάθε ενέργεια, οποιασδήποτε μορφής, που ναρκοθετεί την παραπάνω ιδέα είναι καταδικαστέα από όλους και από κάθε άποψη απαράδεκτη.

Οι λύσεις στα όποια θέματα ή προβλήματα στις σχέσεις των συλλόγων με τις ΠΑΕ, επί δεκαετίες, έχουν δοθεί ακόμη και στις δυσκολότερες περιπτώσεις, με διάλογο σωστές διαπραγματεύσεις και σύνεση, γιατί απλούστατα υπάρχει ταυτότητα επιδιώξεων και όχι ανταγωνισμός. Είναι λοιπόν η στιγμή να αξιοποιηθεί η πρώτη και μόνη συνάντηση που έγινε με σωστούς όρους και να υλοποιηθεί η προτεινόμενη συμφωνία. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία θέση στον Απόλλωνα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ