ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επιστροφή Παπάζογλου απέναντι στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Παπάζογλου τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου κι επέστρεψε σχεδόν μετά από ένα μήνα στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με τον Πλατανιά. Εκτός οι τραυματίες Ελμπάζ και Ανιέτε.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Πλατανιά (23/9, 16:00) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή και στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" θέλουν σίγουρα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό με το οποίο έληξε (νίκη Πλατανιά στα Περιβόλια) το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες μεσούσης της εβδομάδας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η σημαντικότερη είδηση για τον Άκη Μάντζιο είναι η επιστροφή στην αποστολή του Τάσου Παπάζογλου, καθώς η τελευταία εμφάνιση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού ήταν στις 28 Αυγούστου και την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ένας μήνας, περίπου, δηλαδή.

Εκτός είναι φυσικά ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Ελί Ελμπάζ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 3-4 εβδομάδων. Εκτός παραμένει και ο Ισπανός μέσος, Ανιέτε, ο οποίος δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη Super League Σουρωτή καθώς μέχρι τώρα έχει δύο ισοπαλίες (εκτός με Ατρόμητο κι εντός με ΠΑΟΚ) και δύο ήττες (εκτός από Πανιώνιο κι εκτός από Παναθηναϊκό) με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς και να βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση της κατάταξης.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης, έτσι όπως την επέλεξε ο Άκης Μάντζιος: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Ζαρόπουλος, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Μάατσι, Μενδρινός, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Κούρος, Βαλλιάνος, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ και Μπιζιμίν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ