ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης ο Λούκιτς

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά τον Οριουέλα έκανε γνωστή και τη συμφωνία του με τον Άντρει Λούκιτς ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μπράγκα.

Σε μια ακόμη μεταγραφή, τη 17η τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άντρει Λούκιτς ως δανεικό από τη Μπράγκα.

Ο 24χρονος Κροάτης αγωνίζεται ως κεντρικό αμυντικός και θα ενισχύσει την ομάδα του Ισμαέλ στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια".

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει αποκτήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τους Λευτέρη Αστρά, Τζάστιν Άιλερς, Χιλάλ Ελ Χέλβε, Βαγγέλη Μάντζιο, Δημήτρη Γκίνο, Κόφι Σουλτς, Γκονσάλες Περέιρα, Άνταμ Τζανετόπουλο, Τομάς Μπεντινέλι, Κέβιν Πετσόνι, Παναγιώτη Τριάδη, Μάκι Σάλσες, Σπύρο Βλάχο, Βάσο Βάσιτς, Ζοάο Πέδρο, Ματίας Οριουέλα.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές τις μεταγραφές σε Super League και όχι μόνο

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ