ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Παίκτης του Απόλλωνα ο Ζοάο Πέδρο

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον δανεισμό του 25χρονου Ζοάο Πέδρο ο οποίος αγωνιζόταν στους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι γεγονός αφού οι άνθρωποι της ομάδας της Ριζούπολης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζοάο Πέδρο με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να έρχεται στον Απόλλωνα ως δανεικός από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν τη μεταγραφή με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Χουάν Πέδρο Αλμέιδα Μασάδο. Γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993 αγωνίζεται ως μέσος και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Λος Αντζελες Γκάλαξι. Έχει αγωνιστεί και στη Βιτόρια Γκιμαράες".

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του Απόλλωνα λύθηκε το συμβόλαιο του Σάββα Σιατραβάνη με την ομάδα της Ριζούπολης: "Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη. Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

Στον Απόλλωνα τώρα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αποφάσισε να απομακρύνει τον Γιώργο Τσέλιο από την άτυπη θέση του τεχνικού διευθυντή και τον άτυπο αυτό ρόλο θα έχει πλέον ο Γιάννης Κόντης.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ