ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Ο Τριάδης στον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Τριάδης EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος έφυγε από την Ξάνθη και έγινε το 12ο μεταγραφικό απόκτημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Στην απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο 26χρονος (9/9/1992) μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπαιζε στην Ξάνθη τα έξι τελευταία χρόνια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία έφτασε τις 12 μεταγραφές.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη. Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και εν συνεχεία στη Βέχεν Βιεσμπάντεν.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη. Ήταν διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας". Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 22 παιχνίδια και σημείωσε τρία γκολ. Πριν πάει στην Ξάνθη το 2012, έπαιζε στη γερμανική Βέχεν Βισμπάντεν.

Μέχρι σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης έχει αποκτήσει τους Λευτέρη Αστρά, Τζάστιν Άιλερς, Κεβίν Ταποκό, Βαγγέλη Μάντζιο, Χιλάλ Ελ Χέλβε, Δημήτρη Γκίνο, Κόφι Σουλτζ, Γκονσάλες Περέιρα, Τομάς Ζαγκουαρίμπε, Άνταμ Τζανετόπουλο και Κέβιν Πετσόνι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ