ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έφυγαν από τον Απόλλωνα Ελμπάζ, Ανιέτε και Μάατσεν

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ελμπάζ, Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Έλι Ελμπάζ, Ντάρεν Μάατσεν και Αντόνιο Ανιέτε δεν συνεχίζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Γιώργου Κασναφέρη.

Το ξεσκαρτάρισμα στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει ξεκινήσει. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανακοίνωσε τους πρώτους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ένας είναι ο Ισραηλινός επιθετικός, Έλι Ελμπάζ (φωτ.), που σε 19 συμμετοχές, σημείωσε τρία τέρματα.

Ο δεύτερος είναι ο Ολλανδός εξτρέμ, Ντάρεν Μάατσεν, ο οποίος έπαιξε σε μόλις έντεκα παιχνίδια, τα εννέα εκ των οποίων στη Super League. Ο τρίτος είναι ο Ισπανός επιτελικός μέσος, Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος κατέγραψε 17 συμμετοχές και ένα γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ελί Ελμπάζ, Ντάρεν Μάατσεν και Αντόνιο Ανιέτε. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους".

ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ: "ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ"

Ο Γιώργος Κασναφέρης, που αποχώρησε από τον Απόλλωνα, όπου είχε το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, προχώρησε στην ακόλουθη αποχαιρετιστήρια δήλωση: "Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Μονεμβασιώτη για την τιμή να μου εμπιστευθεί τις τύχες της ομάδας για την σεζόν που έληξε. Όλοι μαζί παλέψαμε και πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή, την παραμονή της ομάδας στη Super League και να βάλουμε τον θεμέλιο λίθο για την μελλοντική καταξίωση της.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ, τους εργαζόμενους και συνεργάτες της ΠΑΕ όπως επίσης και τους φιλάθλους για την άψογη συνεργασία. Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους τρεις προπονητές και όλους του ποδοσφαιριστές που συνεργασθήκαμε, οι οποίοι στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε αυτό που όλοι θεωρούσαν ακατόρθωτο. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ