ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τελική ευθεία για Σικαμπάλα ο Απόλλων

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης έλυσε το συμβόλαιο του με τον Κέβιν Ταπόκο που δοκιμάζεται στη Λαμία και είναι εν αναμονή των τελικών υπογραφών με τον Σικαμπάλα.

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Απόλλωνα με τους ανθρώπους της ομάδας της Ριζούπολης να προσπαθούν να κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Εκεί που έχουν επικεντρωθεί κυρίως είναι στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Σικαμπάλα. Ο οποίος μπορεί να μην ήρθε τις προηγούμενες μέρες και να "έστησε" τους ανθρώπους του Απόλλωνα αλλά πλέον τα πράγματα άλλαξαν.

Μάλιστα από πλευράς Απόλλωνα έλεγαν πως έχουν στα χέρια τους το χαρτί με το οποίο ο 32χρονος Αιγύπτιος μέσος αποδέχεται την πρόταση της ομάδας της Ριζούπολης. Και αυτό που περιμένουν είναι το επίσημο έγγραφο από την Ζάμαλεκ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα στον Απόλλωνα έλυσαν το συμβόλαιο του Κέβιν Ταπόκο ο οποίος είχε αποκτηθεί φέτος αλλά δεν έπεισε το τεχνικό τιμ της ομάδας της Ριζούπολης.

Μάλιστα ο Ταπόκο ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super League και με τον Πανιώνιο θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες στην Λαμία.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ