Διάψευση για τα μετεγγραφικά σενάρια από τον Απόλλωνα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Απόλλων Σμύρνης διέψευσε τα μετεγγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης και διαψεύδει τα μετεγγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" θέλει να βάλει ένα "φρένο", τονίζοντας ότι ενίοτε κάποια δημοσιεύματα εξυπηρετούν σκοπούς άλλων και όχι του συλλόγου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι η ομάδα μας πρόκειται να ενισχυθεί στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου με ποδοσφαιριστές που έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κι αυτοί είναι ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι.

Από την περασμένη Κυριακή, οπότε η ομάδα μας εξασφάλισε μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League, έχουμε διαβάσει δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους «έχουμε συμφωνήσει» και τους οποίους «έχουμε αποκτήσει».

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν είναι δυνατόν να μπει στο παιχνίδι των διαψεύσεων για κάθε όνομα. Ούτε είναι διατεθειμένη να μπει στο μεταγραφικό παζάρι μέσω δημοσιευμάτων που ενίοτε εξυπηρετούν σκοπούς άλλων και σίγουρα όχι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24