ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν το βάζει κάτω ο Απόλλων Σμύρνης

Δεν το βάζει κάτω ο Απόλλων Σμύρνης

"Όχι" από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζίγλου που δεν έχει καταθέσει αίτηση αναψηλάφησης για το Ολυμπιακός - Βέροια. Στην Επιτροπή Δεοντολογίας η ομάδα της Ριζούπολης.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν έχει καταθέσει αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης του προ διετίας αγώνα Ολυμπιακού - Βέροιας, έπειτα από την απολογία του Γκιγέρμο Πέρεθ στον ανακριτή διαφθοράς και εκτός απρόοπτου δεν θα κάνει καθώς θεωρεί ότι δεν είναι διάδικος, όπως ζητάει ο πειθαρχικός κώδικας, και την σκυτάλη παίρνει ο Απόλλων Σμύρνης!

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" θα προσφύγει την Τρίτη 20/10 στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και θα ζητήσει να ανοίξει ξανά από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, με τακτικούς δικαστές πλέον, ο φάκελος του συγκεκριμένου αγώνα για τον οποίο η "βασίλισσα" αθωώθηκε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και να ληφθεί υπόψιν η πρόσφατη απολογία του Ισπανού ποδοσφαιριστή στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Σε αυτήν ο Γκιγέρμο Πέρεθ είχε υποστηρίξει ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" ότι είχε ενημερωθεί εκ των υστέρων ότι το παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο σε αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει για τον επίμαχο αγώνα σε επιστολή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Εξάλλου, η ομάδα της Ριζούπολης με έγγραφο που απέστειλε την Δευτέρα (19/10) στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητάει την αναψηλάφηση και της απόφασης για άνοδο του Λεβαδειακού στην Super League στη θέση της Κέρκυρας που είχε πάρει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στις 21/8 απορρίπτοντας σχετικό αίτημα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, ζητάει να σταματήσουν να αγωνίζονται (!) τόσο ο Λεβαδειακός στην Super League αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης στην Football League μέχρι να βγει η απόφαση.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ